Verzending

Levering:
Wij leveren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Italie, Spanje, Oostenrijk, Denemarken en Engeland (voor andere landen kunt u contact met ons opnemen).

Vervoerder:
Wij vervoeren onze pakketten met DPD en 2,5 meter profielen / grotere LED panelen orders met FedEx.

Levertijden:
Alle getoonde produkten zijn op voorraad bij ons of bij onze leveranciers.
Vrijwel alle bestellingen worden binnen 1 werkdag afgeleverd. Dit is niet 100% te garanderen. Indien een product niet voorradig is zullen wij u telefonisch of per mail op de hoogte stellen. Bij leveringen via FedEx kan er soms een vertraging optreden van 1 á 2 werkdagen.

Prijzen:
Alle getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten. 

Bestellingen met een waarde boven de €19,95,- versturen wij geheel GRATIS binnen en buiten Nederland.

Voor bestellingen onder de € 19,95 zult u € 3,95 aan verzendkosten moeten betalen.

Aansprakelijkheid:
Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer + eventuele foto's.

De levertijden zijn een indicatie van FedEx en DPD en zijn nooit 100 % te garanderen.

Afhalen:
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen. Na bevestiging van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. U kunt contant afrekenen of pinnen bij afhalen.

Zakelijk bestellen vanuit Belgie:
Indien u uit Belgie zakelijk besteld, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij rekenen dan geen BTW over de factuur. U dient zich eerst te registreren op de website en vervolgens kunt u zonder BTW een bestelling plaatsen.