Over Ledstrip-specialist.nl

Wie zijn wij?
 

LED strips – Ledstrip-specialist.nl richt zich op de verkoop van LED strips van een goede kwaliteit voor een goede prijs. Bij kwaliteit hoort het verstrekken van duidelijke informatie over LED strips zodat u weet waar u aan toe bent. En bij kwaliteit hoort een goede service zodat u weet wat u mag verwachten. Ledstrip-specialist.nl staat voor een dergelijke kwaliteit!

Wij leveren alle soorten en maten LED strips van RGB LED strips tot warm wit LED strips en koud wit LED strips. Lang, kort, in te korten en te verlengen: noem het maar op! Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van het gebruik van LED strips en vraag advies voor het realiseren van het beste resultaat. Ledstrip-specialist.nl staat u graag te woord.

onze vermelding op www.keurmerk.info

Goed contact met u én de leverancier

 

Niet alleen onderhouden wij goed contact met u, ook hebben wij rechtstreeks contact met onze leverancier. Dit maakt snelle leveringen mogelijk en vergemakkelijkt het behandelen van specifieke, uitgebreide of grote verzoeken. Bovendien hebben wij onze eigen productielijn waardoor wij u de beste prijzen kunnen garanderen!

Ledstrip-specialist.nl heeft een ruim assortiment aan LED strips dat zich continu uitbreidt. Alle laatste trends LED strips zijn bij ons te vinden. Led strip center blijft up-to-date en blijft zich vernieuwen. U toch ook?

LED strips kopen doet u dus bij Ledstrip-specialist.nl als u zeker wilt zijn van het product, de levering en de service voor en na de aankoop. Klachten en op- en aanmerkingen behandelen wij zorgvuldig en integer: als u tevreden bent, is LED strip center dat ook!

Waarom bestellen bij ledstrip-specialist.nl?

  • Scherpe prijzen
  • Gratis verzending
  • Veilig winkelen en betalen met PayPal/iDEAL!
  • Niet goed, geld terug!
  • 2 jaar garantie!
  • Binnen 24 uur geleverd!

Bedrijfsgegevens

Ledstrip-specialist.nl
Kvk nummer:
67513247
Vestigings nummer: 000025621688
Btw nummer: NL857041496B01
Rekeningnummer : 7257948
BIC : INGBNL2A
IBAN : NL97INGB0007257948
Telefoon: +31 020 26 00008
Email: info@ledstrip-specialist.nl

Adres:
Veemarkt 53
1019 DA Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag
09:30 uur - 17:30 uur

 

Ledstrip-specialist.nl is onderdeel van Ledstores Europe B.V.