Betalingsmogelijkheden

In onze webwinkel kunt u op diverse manieren betalen. Via iDeal, PayPal, Credit Card (via PayPal), MisterCash, overschrijving of achteraf op factuur( via AfterPay). Een korte beschrijving per mogelijkheid:
 

ideal-logo

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en afrekenen. U rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke betalingsmethodes van uw eigen bank.U kunt veilig betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft een bankpas en identificatiemethode nodig.
De iDEAL betalingen worden uitgevoerd door Pay.nl


 

paypal
PayPal is een veilige betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. U kunt snel en eenvoudig een (gratis) PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je een bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van de bankrekening of creditcard. Betalingen via PayPal zijn gratis.
 


paypal-credit-card

Via PayPal heeft u ook de mogelijkheid om met een Credit Card (VISA & Mastercard) te betalen.
 


mister-cashmister-cash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Bent u klant van de deelnemende banken en maakt u gebruik van internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Betaal uw aankoop in een vertrouwde bankomgeving.
 bankoverschrijving

Zelf handmatig overschrijven is ook mogelijk. Na bevestiging van de bestelling ontvangt u een email met betalingsinstructies. In deze mail, staan alle aanwijzingen om de betaling via de bank of giro te voldoen. Wij houden de artikelen 3 werkdagen voor u gereserveerd. Zodra het bedrag is bijgeschreven (meestal 1-2 werkdagen), zorgen wij dezelfde dag voor verzending van de bestelde artikelen naar het opgegeven adres.

Bankgegevens:
NL97 INGB 0007257948 ten name van: Ledstores te Amsterdam

Vermeld altijd het betalingskenmerk zoals wordt aangegeven in de email.

Zakelijk bestellen vanuit Belgie:

Indien u uit Belgie zakelijk besteld, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij rekenen dan geen BTW over de factuur. U kunt zich registreren op onze website en ons een verzoek mailen. Wij zetten uw account dan om naar een zakelijk account.
 
AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen.
Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. 
AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. 
Je kunt bij ons achteraf betalen tot een bedrag van € 500 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. 
Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 1500. 
Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. 
AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. 
Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. 
Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.