Bestellen vanuit buitenland

Zakelijk bestellen binnen Europa:
Indien u binnen Europa zakelijk besteld, is het mogelijk om de BTW te verleggen. Wij rekenen dan geen BTW over de factuur. U dient zich eerst te registreren op de website,  vervolgens kunt u zonder BTW een bestelling plaatsen.

Levering:
Wij leveren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Denemarken, Italie, S en Engeland.

Vervoerder:
Wij vervoeren de pakketten met DPD of FedEx.

Levertijden:
Alle getoonde produkten zijn op voorraad bij ons of bij onze leveranciers.
Vrijwel alle bestellingen worden binnen 1 werkdag afgeleverd. Indien een product niet voorradig is zullen wij u telefonisch of per mail op de hoogte stellen..

Prijzen:

Alle getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten. 

Bestellingen met een waarde boven de €19,95,- versturen wij geheel GRATIS binnen en buiten Nederland.

Voor bestellingen onder de € 19,95 zult u € 2,95 aan verzendkosten moeten betalen.

Track en trace:
Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een mail met de track en trace gegevens, zo kunt u uw bestelling volgen tot aan levering. Wanneer bij aflevering de vervoerder niemand aantreft, wordt de zending de volgende (werk)dag nog een keer opnieuw aangeboden. Als deze levering ook gemist wordt, dan kunt u altijd nog het product binnen drie weken na de leverdatum op een DPD pick up point afhalen. 

Aansprakelijkheid:
Controleer direct na ontvangst de inhoud. Mochten er onderdelen ontbreken of beschadigd aankomen, stuur ons dan direct na ontvangst een email met uw bestelnummer. Stuur eventueel ook een foto mee. De levertijden zijn een indicatie van FedEx en DPD zijn nooit 100 % te garanderen.